Γιατί να επιλέξετε τα προϊόντα Multi-Gyn;

Τα προϊόντα ανακουφίζουν από κολπικές ενοχλήσεις όπως η δυσάρεστη οσμή, ο κνησμός, η αίσθηση καύσου και οι υπερβολικές εκκρίσεις, προσφέροντας ταυτόχρονα βέλτιστη υγιεινή στην ευαίσθητη περιοχή.

Η Multi-Gyn είναι μία ολοκληρωμένη σειρά καινοτόμων προϊόντων αυτοφροντίδας για την ευαίσθητη περιοχή.

Τα προϊόντα ανακουφίζουν από κολπικές ενοχλήσεις όπως η δυσάρεστη οσμή, ο κνησμός, η αίσθηση καψίματος και οι υπερβολικές εκκρίσεις, προσφέροντας ταυτόχρονα βέλτιστη υγιεινή στην ευαίσθητη περιοχή.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 από την βιολόγο Annelize Goedbloed. Όραμα της ήταν να δώσει στις γυναίκες μία εναλλακτική στις τυπικές θεραπείες των κολπικών ενοχλήσεων, που αφενός μπορεί να σημειώσουν ισχυρές παρενέργειες και αφετέρου να προκαλέσουν επαναλαμβανόμενα προβλήματα.

Στη Multi-Gyn κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες των γυναικών, όσον αφορά τις κολπικές ενοχλήσεις καθώς και πως αυτές επηρεάζουν τις ζωές τους. Στη βάση αυτή παρέχουμε μια εξειδικευμένη προϊοντική σειρά, που προσφέρει άμεση ανακουφιστική δράση στις ενοχλήσεις της ευαίσθητης περιοχής με φυσικό τρόπο και χωρίς γνωστές παρενέργειες. Τα προϊόντα μας βασίζονται στο μοναδικό σύμπλοκο 2QR (προφέρεται “to cure”), το οποίο αποκαθιστά και βελτιστοποιεί τη φυσιολογική μικροχλωρίδα του κόλπου.


 

Πως λειτουργεί;

Τα προϊόντα Multi-Gyn αποκαθιστούν και προστατεύουν τη φυσική ισορροπία του κόλπου. Αν η κολπική χλωρίδα είναι ισορροπημένη, προστατεύεται φυσικά από βακτήρια και μύκητες, που προκαλούν ενοχλήσεις. Όταν αυτή η ισορροπία διαταραχθεί, μπορεί να αναπτυχθούν ενοχλήσεις όπως κνησμός, εκκρίσεις, οσμή ή ξηρότητα.

Τα προϊόντα της Multi-Gyn βελτιστοποιούν τη φυσιολογική μικροχλωρίδα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη των χρήσιμων βακτηρίων, τα οποία ενισχύουν την προστασία σας από ενοχλήσεις και λοιμώξεις.Τα προϊόντα μας

Η Multi-Gyn διαθέτει μία πλήρη σειρά προϊόντων αυτοφροντίδας της ευαίσθητης περιοχής. Προσφέρουμε προϊόντα για την αντιμετώπιση και πρόληψη κολπικών ενοχλήσεων όπως ο κνησμός, η ξηρότητα, οι εκκρίσεις ή η οσμή, όπως επίσης για τη βακτηριακή κολπίτιδα και την κολπική μυκητίαση.

Δεν είστε σίγουρες ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσετε; Δοκιμάστε το εργαλείο επιλογής των προϊόντων μας, για να βρείτε το καταλληλότερο για σας!