Ενεργά συστατικά

Ένα από τα κύρια συστατικά των προϊόντων Multi-Gyn είναι το φυτικής προέλευσης, βιοενεργό σύμπλοκο 2QR (προφέρεται “to cure”). Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο σύμπλοκο, διεθνώς κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η δική μας προσέγγιση εστιάζει στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας της κολπικής μικροχλωρίδας - που σας προστατεύει από τις ενοχλήσεις – και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την απλή αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Αυτή η προσέγγιση είναι αποτελεσματική, προσφέρει άμεση ανακουφιστική δράση, προλαμβάνει την επανεμφάνιση των ενοχλήσεων και δεν έχει γνωστές παρενέργειες.

Τι είναι το σύμπλοκο 2QR;

Το επαναστατικό σύμπλοκο 2QR έχει τη μοναδική ικανότητα να εξουδετερώνει αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα επιβλαβών μικρόβιων, όπως οι ζυμομύκητες και τα κακά βακτήρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα και με φαρμακευτική αγωγή.

Το σύμπλοκο 2QR προέρχεται από το χυμό των φύλλων του φυτού Aloe Barbadensis, που είναι ένα φυσικό προϊόν, ευρέως γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες. Παίρνουμε το gel της αλόης, που καλλιεργείται σε διαφορετικές περιοχές (όπως το Κουρακάο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Νότια Αφρική, κτλ). Ανάλογα με την περιοχή προέλευσης, την ηλιοφάνεια, τη βροχή και τον χρόνο συγκομιδής, το χρώμα μπορεί να ποικίλλει από διαφανές ανοιχτό κεχριμπαρένιο μέχρι σκούρο κεχριμπαρένιο. Η μυρωδιά μπορεί ακόμη να ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή από την οποία συλλέχθηκε η Aloe Barbadensis.

Ανεξάρτητα του χρώματος του gel η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων Multi-Gyn είναι εγγυημένες. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή τυχόν αμφιβολία σχετικά με το χρώμα.

Αντιβιοτικά / Αντιμυκητιασικά

Τα αντιβιοτικά και τα αντιμυκητιασικά φάρμακα συνταγογραφούνται συνήθως για τη θεραπεία των κολπικών ενοχλήσεων και λοιμώξεων. Παρόλο που μπορεί να είναι αποτελεσματικά στο να απαλλαγείτε από τις κολπικές λοιμώξεις, έχουν παράλληλα μια ισχυρή επίδραση στο υπόλοιπο σώμα σας.

H μετρονιδαζόλη είναι ένα αντιβιοτικό που συνταγογραφείται συχνά για την αντιμετώπιση της βακτηριακής κολπίτιδας. Κατά τη διάρκεια λήψης μετρονιδαζόλης, το άτομο που τη λαμβάνει μπορεί να έρθει αντιμέτωπο με δυσάρεστες παρενέργειες όπως ταχυπαλμία, θερμότητα ή ερυθρότητα κάτω από το δέρμα, αίσθηση τσιμπήματος ή μουδιάσματος, ναυτία και έμετο.

Αντίθετα, τα προϊόντα Multi-Gyn δρουν για να αποκαταστήσουν και να βελτιστοποιήσουν τη φυσιολογική κολπική μικροχλωρίδα. Δεν έχουν επιπτώσεις στο υπόλοιπο σώμα σας, ούτε γνωστές παρενέργειες. Μάθετε περισσότερα για τον καινοτόμο μηχανισμό δράσης προϊόντων Multi-Gyn και την επίδραση που έχουν στο σώμα σας!

Δεν είστε σίγουρες ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσετε; Δοκιμάστε το εργαλείο επιλογής των προϊόντων μας, για να βρείτε το καταλληλότερο για σας!