Η BioClin έχει πραγματοποιήσει διάφορες κλινικές μελέτες. Παρακαλώ δείτε την παρακάτω λίστα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κλινικές μελέτες με Multi-Gyn ActiGel*.

1. Έκθεση σχετικά με μία διερευνητική μελέτη με ActiGel σε γυναίκες με κολπικές ενοχλήσεις. 
Το Multi-Gyn Actigel αποδείχθηκε χρήσιμο στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κολπικές ενοχλήσεις. Ήταν επίσης χρήσιμο ως συμπληρωματική θεραπεία σε υποκείμενες παθήσεις όπως η βακτηριακή κολπίτιδα (μη ειδική κολπίτιδα) και η κολπίτιδα candida. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από τον Οκτώβριο 2013 έως τον Ιανουάριο 2013 μεταξύ 50 γυναικών ηλικίας από 21 έως 61 στο Τόκιο. Ιαπωνία 2013. Kunio Kitamura, MD, Yukihiro Shibui, MD, Kanako Hanaoka, MD, Sayoko Makabe, MD,  Harumi Kubo, MD.

2. Πειραματική φαρμακευτική έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Multi-Gyn ActiGel στην αντιμετώπιση των απλών κολπικών παθήσεων.
Η μελέτη που διεξήχθη σε 390 γυναίκες ιταλικής καταγωγής μεταξύ 15 και 65 ετών, αποδεικνύει ότι το Multi-Gyn ActiGel θεωρείται αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των κολπικών ενοχλήσεων. Ιταλία 2013 Corman S.P.A.

3. Θεραπεία πρώτης γραμμής και ανακουφιστική δράση της Βακτηριακής Κολπίτιδας και των συσχετιζόμενων ενοχλήσεων με τη χρήση Μετρονιδαζόλης και Multi-Gyn ActiGel. 
Η μελέτη δείχνει ότι το Multi-Gyn ActiGel προσφέρει μία εναλλακτική λύση στην αντιβιοτική παρέμβαση ως θεραπεία πρώτης γραμμής για την Βακτηριακή Κολπίτιδα και τα συσχετιζόμενα συμπτώματα. Η μελέτη διεξήχθη ανάμεσα σε 47 γυναίκες, ίδιας ηλικίας, στη Σερβία, που αντιμετώπιζαν βακτηριακή κολπίτιδα και τις συσχετιζόμενες ενοχλήσεις.
Ευρωπαϊκή Μαιευτική & Γυναικολογία 2012, 7(2):103–6. Tatjana Bojovic, Djordje Bojovic, François-Xavier Boyer de La Tour 2 and Babet te Lamers.

4.  Μία in vitro μελέτη των επιπτώσεων των τζελ αυτό-φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής σε επιθυμητή και μη επιθυμητή κολπική μικροχλωρίδα. 
Το Multi-Gyn ActiGel δείχνει τη λιγότερο επιβλαβή επίδραση στους γαλακτοβάκιλλους και επομένως φαίνεται να είναι το πιο κατάλληλο προϊόν σε σύγκριση με τα άλλα gels που δοκιμάστηκαν. Η μελέτη διεξήχθη in vitro το Σεπτέμβριο του 2012 στην Ολλανδία.
Ευρωπαϊκή Μαιευτική & Γυναικολογία 2012;7(2):111–4. Joke A.M. Dols, MD,1,2 Mathilde E. Boon, MD, PhD,2.

5. Πιλοτική μελέτη για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του Multi-Gyn στην αντιμετώπιση της μη ειδικής αιδοιίτιδας και κολπίτιδας.
Μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι το Multi-Gyn Gel έχει σημαντική ανακουφιστική δράση για τις ενοχλήσεις της μη ειδικής αιδοιίτιδας και κολπίτιδας (64%), ενώ συχνά διασφαλίζει πλήρη ίαση. Σε αυτή την πιλοτική μελέτη με Multi-Gyn Gel συμμετείχαν συνολικά 50 ασθενείς. Δεν  μπόρεσε ωστόσο να εντοπιστεί η αιτία των φλεγμονωδών ενοχλήσεων.
Μη δημοσιευμένες διεξαχθείσες κλινικές δοκιμές από την BioClin B.V, Delft, τον Αύγουστο του 2006. Dr. G. Beyer, Dr. W. F. Beelaarts van Blokland, Dr. R. M. Gaaymans, Dr. M. C. Dersjant,Dr. M. Csanky, Dr. M. E. Boon and Dr. D. Goedhart.

6. Ανακούφιση και πρόληψη των κολπικών ενοχλήσεων σε γυναίκες (μετά) την εμμηνόπαυση.
Μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ένα όξινο gel είναι ευεργετικό. Ωστόσο, το συστατικό 2QR στο Multi-Gyn ActiGel έχει υψηλή προστιθέμενη αξία στην ανακούφιση και την πρόληψη όλων των συνηθέστερων κολπικών ενοχλήσεων. Κατά την έναρξη της μελέτης μελετήθηκαν 68 γυναίκες. Η κολπική ξηρότητα ήταν η συχνότερα αναφερόμενη ενόχληση.
Μη δημοσιευμένες ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές από την  BioClin B.V, Delft, Οκτώβριος του 2005. Dr. Boris Divic, Dr. Marta Savic, Dr. Zoran Sretenovic, Dr. Marjan Huljic, Sanja Djurovic, Gordana Obradovic-Hajdukovic and Dr. Matthijs Boon.

7. Το Multi-Gyn Gel στην πρόληψη και αντιμετώπιση της Βακτηριακής Κολπίτιδας: Μία επικυρωμένη κυτταρολογική αξιολόγηση. 
Τα πορίσματα αυτής της μελέτης δείχνουν ότι η τακτική εφαρμογή του Multi-Gyn Gel είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της υπερανάπτυξης των κοκκοειδών και την επανεμφάνιση της Βακτηριακής Κολπίτιδας. Σε αυτή τη μελέτη επιλέχτηκαν και εξετάστηκαν τα κολπικά επιχρίσματα των ασθενών μίας ομάδας 40 γιατρών που συμμετείχαν.
Μη δημοσιευμένες ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές από την BioClin B.V, Delft,  Αύγουστος 1999, Dr. Mathilde E. Boon; Dr. Annelize Goedbloed.