Πώς λειτουργεί;

Τα προϊόντα Multi-Gyn αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις κολπικές ενοχλήσεις, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα τη φυσιολογική ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Η ανισορροπία της κολπικής χλωρίδας είναι μία από τις συνηθέστερες αιτίες των ενοχλήσεων όπως η φαγούρα, οι εκκρίσεις, η ξηρότητα και η δυσάρεστη οσμή. Τα εξειδικευμένα προϊόντα Multi-Gyn αποκαθιστώντας την ισορροπία αυτή, όχι μόνο προσφέρουν άμεση ανακουφιστική δράση, αλλά επίσης συμβάλλουν στην αποτροπή επανεμφάνισης μελλοντικών προβλημάτων.

Επίδραση και παρενέργειες

Τα προϊόντα της Multi-Gyn περιέχουν κυρίως φυσικά συστατικά. Ένα από τα κυριότερα είναι το σύμπλοκο 2QR, το οποίο είναι ένα φυσικό, φυτικής προέλευσης συστατικό. Το σύμπλοκο 2QR εξουδετερώνει τα επιβλαβή βακτήρια και τους μύκητες με ασφαλή και φυσικό τρόπο. Παράλληλα, υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία επούλωσης και βελτιστοποιεί την ισορροπία της κολπικής χλωρίδας. Το σύμπλοκο 2QR δεν έχει γνωστές παρενέργειες..


Αντιμετώπιση και πρόληψη

Η εφαρμογή των προϊόντων Multi-Gyn στην ευαίσθητη σας περιοχή, θα έχει άμεση καταπραϋντική επίδραση σε ενοχλήσεις όπως ο κνησμός και ο ερεθισμός. Αν έχετε κάποια λοίμωξη όπως βακτηριακή ή μυκητιασική κολπίτιδα, τα προϊόντα θα σας προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τις ενοχλήσεις και παράλληλα θα αντιμετωπίσουν τη λοίμωξη.

Δεν είστε σίγουρες ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσετε; Δοκιμάστε το εργαλείο επιλογής των προϊόντων μας, για να βρείτε το καταλληλότερο για εσάς!