Περιγραφή του προϊόντος


Για γυναίκες που υποφέρουν από τα δυσάρεστα συμπτώματα που συνδέονται με τη βακτηριακή κολπίτιδα. Το Multi-Gyn ActiGel είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της βακτηριακής κολπίτιδας και των σχετιζόμενων ενοχλήσεων της, όπως λεπτόρρευστες γκριζωπές εκκρίσεις, οσμή ιχθύος, κνησμός, ερεθισμοί, ευαισθησία, ερυθρότητα και πόνος. Το Multi-Gyn ActiGel έχει άμεση ανακουφιστική δράση. Περιέχει το πατενταρισμένοσύμπλοκο 2QR, που προστατεύει τον ιστό από τα βλαβερά βακτήρια με ασφαλή και φυσικό τρόπο και βελτιστοποιεί την κολπική χλωρίδα.


Κατεβάστε το ένθετο πληροφοριών

Actigel

Ερωτήσεις των πελατών


Πόσο συχνά χρειάζεται να χρησιμοποιώ το Multi-Gyn ActiGel;
Για την αντιμετώπιση των κολπικών ενοχλήσεων, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε το Multi-Gyn ActiGel για 5 συνεχόμενες μέρες, δύο φορές την ημέρα.

Πότε θα αισθανθώ το αποτέλεσμα;
Μπορείτε να αισθανθείτε άμεσα το αποτέλεσμα, ειδικά σε συμπτώματα, όπως ο ερεθισμός ή ο κνησμός. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό για το κάθε άτομο.

Έχει το Multi-Gyn ActiGel παρενέργειες;
Όχι, δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες.

Οι ενοχλήσεις μου έχουν φύγει, πρέπει να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Multi-Gyn ActiGel;
Όχι, δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιείτε συνεχώς το Multi-Gyn ActiGel. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Multi-Gyn ActiGel αρκετές φορές την εβδομάδα.

Μήπως το Multi-Gyn ActiGel επηρεάζει τη χρήση των αντιβιοτικών;
Όχι, το Multi-Gyn ActiGel δεν επηρεάζει τα αντιβιοτικά με αρνητικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, συνίσταται να χρησιμοποιείτε το Multi-Gyn ActiGel μαζί ή μετά τη χρήση οποιασδήποτε θεραπείας με αντιβιοτικά. Καθώς τα αντιβιοτικά είναι αποτελεσματικά στο να «σκοτώνουν» βακτήρια, διαταράσσουν την ισορροπία της φυσιολογικής κολπικής μικροχλωρίδας. Το Multi-Gyn ActiGel συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγιούς κολπικής ισορροπίας μετά τη χρήση οποιουδήποτε αντιβιοτικού.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω όλο το σωληνάριο;
Το να χρησιμοποιήσετε το Multi-Gyn ActiGel σας δίνει άμεση ανακούφιση από τις ενοχλήσεις σας. Είναι απαραίτητη μόνο η ποσότητα ενός δακτύλου (2 cc) για να έχει αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ποσότητα του Multi-Gyn ActiGel που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αν έχετε περαιτέρω προβλήματα ή ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα Multi-Gyn;

Η αγορά των προϊόντων Multi-Gyn μπορεί γίνει σε επιλεγμένα φαρμακεία όλης της χώρας, χωρίς να απαιτείται συνταγή ιατρού. Πέρα από τα φυσικά καταστήματα, μπορείτε βεβαίως να τα προμηθευτείτε και από online φαρμακεία.