Περιγραφή προϊόντος


Οι Multi-Gyn Compresses είναι επιθέματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενοχλήσεις όπως ερεθισμοί, εξανθήματα, ιστοί που έχουν υπερεκταθεί, τραυματισμένο δέρμα ή αιμορροΐδες. Είναι ιδανικές κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό.

Κατεβάστε το ένθετο πληροφοριών

Ερωτήσεις πελατών


Μπορώ να χρησιμοποιώ τις Multi-Gyn Compresses κατά την εγκυμοσύνη/τον θηλασμό;
Φυσικά και μπορείτε! Στην πραγματικότητα είναι προβλεπόμενη η χρήση τους σε γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη που υποφέρουν από αιμορροΐδες καθώς και για την επώδυνη περιοχή του κόλπου μετά τον τοκετό.

Πόσο συχνά χρειάζεται να χρησιμοποιώ τις Multi-Gyn Compresses;
Εξαρτάται από τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε 3 ή 4 επιθέματα την ημέρα ή όποτε χρειάζεστε ανακούφιση. Θα μπορούσατε να τις αλλάζετε κάθε φορά που αλλάζετε τη σερβιέτα σας, αν τις χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά τον τοκετό ή όταν επισκέπτεστε την τουαλέτα.

Για πόσο χρόνο χρειάζεται να χρησιμοποιώ τις Multi-Gyn Compresses κατά τη διάρκεια της ενόχλησης;
Όσο μεγαλύτερος ο χρόνος επαφής, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε τουλάχιστον για 10 λεπτά και βάλτε στόχο τη μία ώρα.

Αν έχετε περαιτέρω προβλήματα ή ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας..Πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα Multi-Gyn;

Η αγορά των προϊόντων Multi-Gyn μπορεί γίνει σε επιλεγμένα φαρμακεία όλης της χώρας, χωρίς να απαιτείται συνταγή ιατρού. Πέρα από τα φυσικά καταστήματα, μπορείτε βεβαίως να τα προμηθευτείτε και από online φαρμακεία.