Περιγραφή προϊόντος


Το Multi-Gyn FemiWash καθαρίζει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή, χωρίς να επηρεάζει τη φυσιολογική μικροχλωρίδα. Είναι ένας ήπιος και μη ερεθιστικός αφρός, κατάλληλος ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Το foamer επιτρέπει 120 εφαρμογές.


Ερωτήσεις πελατών


Μπορώ να χρησιμοποιώ το Multi-Gyn FemiWash καθημερινά;
Ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Εφόσον, το Multi-Gyn FemiWash είναι ένας συμπυκνωμένος αφρός, χρειάζεστε μόνο μία δόση κάθε φορά.

Δεν είναι αρκετό να πλένω την ευαίσθητη περιοχή μου με νερό;
Ναι, ο καθαρισμός με νερό θα μπορούσε να είναι επαρκής. Ωστόσο, για μία αίσθηση φρεσκάδας, πολύ συχνά οι γυναίκες επιλέγουν να πλένονται με ένα εξειδικευμένο καθαριστικό προϊόν. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το Multi-Gyn FemiWash, το οποίο είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ερεθιστικά συστατικά, ώστε να μην μπορεί να διαταραχθεί η φυσιολογική χλωρίδα.

Πόση ποσότητα Multi-Gyn FemiWash πρέπει να χρησιμοποιώ;
Το Multi-Gyn FemiWash είναι ένας συμπυκνωμένος αφρός, χρειάζεστε μόνο μία δόση τη φορά.

Μπορώ να χρησιμοποιώ το Multi-Gyn FemiWash μόνο στο ντους;
Όχι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Multi-Gyn FemiWash και στο μπάνιο σας ή όταν πλένεστε στον μπιντέ.

Αν έχετε περαιτέρω προβλήματα ή ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα Multi-Gyn;

Η αγορά των προϊόντων Multi-Gyn μπορεί γίνει σε επιλεγμένα φαρμακεία όλης της χώρας, χωρίς να απαιτείται συνταγή ιατρού. Πέρα από τα φυσικά καταστήματα, μπορείτε βεβαίως να τα προμηθευτείτε και από online φαρμακεία.