Περιγραφή προϊόντος


Το Multi-Gyn FloraPlus είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση και πρόληψη (επανεμφάνισης) κολπικών μυκητιάσεων. Ανακουφίζει από ενοχλήσεις όπως εκκρίσεις, κνησμός, ερεθισμός, ερυθρότητα και ευαισθησία.


Κατεβάστε το ένθετο πληροφοριών

Ερωτήσεις πελατών


Πότε θα αισθανθώ το αποτέλεσμα;
Αυτό διαφέρει ανά άτομο, αλλά μπορείτε να αισθανθείτε ανακούφιση από τα συμπτώματα αμέσως.

Πρέπει να το χρησιμοποιώ για 5 συνεχόμενες μέρες;
Ναι, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τις 5 συσκευασίες για καλύτερο αποτέλεσμα.

Έχει το Multi-Gyn FloraPlus παρενέργειες;
Όχι, δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες.

Γιατί είναι το Multi-Gyn FloraPlus διαφορετικό από άλλα προϊόντα που αντιμετωπίζουν μυκητιασικές κολπικές λοιμώξεις;
Το Multi-Gyn FloraPlus έχει ένα άμεσο αποτέλεσμα στα συμπτώματα και είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο δεν επηρεάζει αρνητικά την κολπική χλωρίδα. Το Multi-Gyn FloraPlus διεγείρει τα χρήσιμα βακτήρια να αναπτυχθούν και παράλληλα καταστέλλει την ανάπτυξη του μύκητα κάντιντα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Multi-Gyn FloraPlus για να αποτρέψω την επανεμφάνιση κολπικής μυκητίασης;
Ναι. Στην πραγματικότητα αναπτύσσεται, γιατί τα αντιμυκητιασικά φάρμακα έχουν συχνά την παρενέργεια των επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων από μύκητες, ενώ το Multi-Gyn FloraPlus υποστηρίζει την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων, χωρίς να δίνει στους επιβλαβείς μύκητες την ευκαιρία να αναπτυχθούν.

Αν έχετε περαιτέρω προβλήματα ή ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα Multi-Gyn;

Η αγορά των προϊόντων Multi-Gyn μπορεί γίνει σε επιλεγμένα φαρμακεία όλης της χώρας, χωρίς να απαιτείται συνταγή ιατρού. Πέρα από τα φυσικά καταστήματα, μπορείτε βεβαίως να τα προμηθευτείτε και από online φαρμακεία.