Περιγραφή προϊόντος

Το Multi-Gyn LiquiGel ανακουφίζει άμεσα την κολπική ξηρότητα, τους ερεθισμούς και τον κνησμό του κόλπου. Βελτιώνει την κατάσταση του κολπικού ιστού.
Κατεβάστε το ένθετο πληροφοριώνΚριτικές πελατών

Άλλοι πελάτες σχετικά με αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Aν γράψετε μια αξιολόγηση, αυτή θα είναι ανώνυμη. Δεν πρόκειται να γνωστοποιήσουμε το όνομα ή το email σας.

Name
Αξιολόγηση

Ερωτήσεις πελατών


Πόσο συχνά χρειάζεται να χρησιμοποιώ το Multi-Gyn LiquiGel;
Εφαρμόστε το Multi-Gyn LiquiGel τουλάχιστον μία φορά την ημέρα ή όποτε χρειάζεστε ανακούφιση.

Δε βρίσκομαι σε φάση εμμηνόπαυσης, μπορώ και εγώ να χρησιμοποιώ το Multi-Gyn LiquiGel;
Φυσικά και μπορείτε! Το Multi-Gyn LiquiGel προορίζεται για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει κολπική ξηρότητα. Αυτή μπορεί να έχει διάφορες αιτίες, όπως ορμονικές αλλαγές, χρήση φαρμάκων, χρόνιες ασθένειες, την έμμηνο ρύση, μετά τον τοκετό, μετά τη χρήση ταμπόν, κτλ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Multi-Gyn LiquiGel ως λιπαντικό;
Ναι, μπορείτε, αν και το Multi-Gyn LiquiGel προορίζεται πρωτίστως για την επίλυση προβλημάτων σε γυναίκες που βιώνουν κολπική ξηρότητα λόγω ορμονικών αλλαγών ή χρόνιας χρήσης φαρμάκων. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη χρήση του ως λιπαντικό και δεν επηρεάζει τα προφυλακτικά.

Αν έχετε περαιτέρω προβλήματα ή ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα Multi-Gyn;

Η αγορά των προϊόντων Multi-Gyn μπορεί γίνει σε επιλεγμένα φαρμακεία όλης της χώρας, χωρίς να απαιτείται συνταγή ιατρού. Πέρα από τα φυσικά καταστήματα, μπορείτε βεβαίως να τα προμηθευτείτε και από online φαρμακεία.