Περιγραφή προϊόντος


Το Multi-Gyn Vaginal Douche είναι ένα πουάρ κολπικών πλύσεων φιλικό προς τη γυναίκα και ιδανικό για βέλτιστη κολπική υγιεινή. Αποτελείται από ένα πρακτικό, συμπιεζόμενο μπουκάλι με ένα ευέλικτο στόμιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα Multi-Gyn δισκία ήπιων κολπικών πλύσεων.

Κατεβάστε το ένθετο πληροφοριών

Ερωτήσεις πελατών


Πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιήσω το Multi-Gyn Vaginal Douche;
Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε το προϊόν μετά την περίοδο της εμμήνου ρύσεως σας ή τη σεξουαλική επαφή. Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε με μεγαλύτερη συχνότητα.

Μπορώ να χρησιμοποιώ τα δισκία χωρίς το πουάρ ενδοκολπικων πλύσεων;
Όχι, είναι μόνο για χρήση συνδυαστικά με το πουάρ ενδοκολπικών πλύσεων.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω όλο το υγρό;
Όχι, μία απαλή συμπίεση είναι αρκετή.

Μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το υγρό των κολπικών πλύσεων;
Όχι, σε καμία περίπτωση. Το υγρό των κολπικών πλύσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.

Είναι δύσκολο να εισάγω το Multi-Gyn Vaginal Douche;
Όχι, δεν είναι δύσκολο! Ωστόσο, πρέπει να είστε σίγουρη ότι είστε χαλαρή και να στέκεστε ή να κάθεστε σε έναν άνετο χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να χρησιμοποιείτε το Multi-Gyn Vaginal Douche παρακαλώ ανατρέξτε στο ένθετο πληροφοριών.

Μπορώ επίσης να χρησιμοποιώ το Multi-Gyn Douche με νερό;
Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Multi-Gyn Douche μόνο με χλιαρό νερό.Αν έχετε περαιτέρω προβλήματα ή ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Πού μπορώ να αγοράσω τα προϊόντα Multi-Gyn;

Η αγορά των προϊόντων Multi-Gyn μπορεί γίνει σε επιλεγμένα φαρμακεία όλης της χώρας, χωρίς να απαιτείται συνταγή ιατρού. Πέρα από τα φυσικά καταστήματα, μπορείτε βεβαίως να τα προμηθευτείτε και από online φαρμακεία.